תוצרת בית | דנית ואופיר


מלבי קלאסי כמו שצריך!


מרכיבים (10-12 מנות):

  • 1 ליטר חלב רגיל או כל תחליף חלב שאוהבים
  • 250 מ”ל שמנת מתוקה (לגרסה טבעונית, פחית קרם קוקוס)
  • 90 גר’ סוכר
  • 80 גר’ קורנפלור
  • 2 כפות מי ורדים

תוספות:

שבבי קוקוס, בוטנים טחונים גס, פיסטוקים טחונים גס, רוטב מלבי.

הכנה:

יוצקים את החלב לסיר גדול. מוסיפים סוכר ומי ורדים ומחממים על אש בינונית.

במקביל, מוסיפים את הקורנפלור אל השמנת. מערבבים היטב בעזרת מטרפה עד שלא נשארים בשמנת גושי קורנפלור.

מוסיפים את תערובת השמנת-קורנפלור לחלב החם. מביאים לרתיחה תוך טריפה בלתי פוסקת בעזרת מטרפה.

מבשלים עוד 2 דקות או עד שמתקבל קרם במרקם סמיך מאוד וחלק במרקמו.

מורידים מהאש ויוצקים מייד ללא עיכוב אל כוסות הגשה אישיות. מניחים לכוסות להתקרר בטמפרטורת החדר במשך כחצי שעה. מעבירים למקרר לצינון והתייצבות למשך 3-4 שעות לפני ההגשה.

הגשה:

יוצקים על כל מלבי סירופ לפי הטעם ומעטרים בשבבי קוקוס, פיסטוקים טחונים ובוטנים במידת הרצון והכייף!


תבלו וספרו לנו איך יצא!

בתאבון ושבת שלום,

דנית ואופיר

שתפו :

Subscribe
Notify of
0 תגובות
Inline Feedbacks
צפייה בכל התגובות
0
נשמע לשמוע את דעתך!x
דילוג לתוכן