תוצרת בית | דנית ואופיר


ספרינג רולז – דפי אורז ממולאים


מצרכים –

רוטב להשריית העוף:

  • 1/3 רוטב צ’ילי מתוק
  • 1/4 כוס סויה
  • מעט מיץ לימון
  • מעט שמן שומשום (לא חובה)
  • מלח,פלפל

להרכבת הספרינג רול:

  • דפי אורז
  • עוף מכובס, מפורק לשערות
  • אבוקדו
  • גזר
  • עירית
  • מלפפון

אופן ההכנה:

  • מכינים את המשרה לעוף, מפרקים את העוף לשערות ומשרים אותו ברוטב חצי שעה.
  • מסננים את העוף מהנוזלים ומניחים בקערית.
  • מכינים את הירקות: קולפים את הגזר והאבוקדו, וחותכים את הירקות לרצועות דקות. מניחים כל ירק בקערית נפרדת.
  • מרכיבים את הספרינג רול: ממלאים מעט מים בצלחת עמוקה, טובלים את דף האורז במים למספר שניות ומעבירים לצלחת גדולה.
  • מסדרים רצועות ירק ועוף בקצה התחתון של הדף עם טיפה חפיפה אחד על השני.
  • סוגרים את הצדדים כלפי פנים ומגלגלים לצורת אגרול כמה שיותר הדוק.

זהו, מוכן! טובלים ברוטב סויה או ברוטב צ’ילי ואוכלים בהנאה!

טיפים, הערות ושדרוגים:

  • ספרינג רול מקבל כמעט כל ירק שתכניסו אליו, רק חשוב לשלב בין ירקות קשים לירקות רכים
  • עוד רעיונות לירקות:  גמבה, פטריות, צנוניות – הכול חתוך לרצועות דקות
  • למתקדמים ולחובבים, ניתן להוסיף כוסברה, לפזר טבעות צ’ילי אדום דקיקות ועוד…
  • ניתן להחליף את העוף ברצועות חביתה, רצועות טופו מושרות ברוטב, בשר טחון מוקפץ מעט ברוטב וכו’..

חכו בהמשך לעוד מנות מפתיעות מ”עוף דיאטה” הישן והטוב.

בתאבון, אופיר ודנית

שתפו :

Subscribe
Notify of
0 תגובות
Inline Feedbacks
צפייה בכל התגובות
0
נשמע לשמוע את דעתך!x
דילוג לתוכן