תוצרת בית | דנית ואופיר


קניידלך של עלה ערמון


מצרכים לכ-20 יח’:

  • 1 כוס קמח מצה
  • ¾ כוס מים פושרים
  • 2 כפות שמן
  • 2 ביצים
  • מלח, פלפל

הוראות הכנה:

מערבבים את כל החומרים יחד.

אם התערובת יבשה וקשה אפשר להוסיף עוד קצת מים.

מניחים לרבע שעה.

מרתיחים מרק (אפשר לבשל גם במים רותחים), לוקחים כף מהתערובת, מגלגלים לכדור ומגליצ’ים למרק הרותח.

מבשלים כ-10 דקות.

שימו לב – הקניידלך מתנפחים, אז בחרו סיר בגודל מתאים.


שיהיה בהצלחה ובתאבון,

דנית ואופיר

שתפו :

Subscribe
Notify of
0 תגובות
Inline Feedbacks
צפייה בכל התגובות
0
נשמע לשמוע את דעתך!x
דילוג לתוכן