תוצרת בית | דנית ואופיר


כך הולכים השותלים

רון בלב ואת ביד

מן העיר ומן הכפר

מן העמק מן ההר

בט”ו בשבט, בט”ו בשבט


אז החג קצת מאחורינו, אבל עדיין מרגישים באוויר ריח של אדמה, של שתילים, עצי שקדייה ופירות יבשים.

בטוח שנשארו לכם פירות יבשים, כאלה שמסתכלים עליכם במבט עייף ומייחלים שתעשו איתם משהו!

מי אם לא אנחנו נחלצות לעזרתכם: קבלו אותה, העוגה הכי חגיגית והכי צבעונית שיש, עוגה שמלאה בפירות יבשים, פיצוחים והמון מתוק וכייף!

העוגה, כמה שפשוטה ככה טעימה. תנו כבוד לעוגת פירות יבשים ממטבחה של חנה כהן, האופה והבשלנית שאין כמוה.

תהנו!


עוגת פירות יבשים


מצרכים:

2 כוסות פירות יבשים מכל סוג, חתוכים לקוביות קטנות

1 כוס אגוזי פקאן שלמים

6 כפות קמח + חצי כפית אבקת אפייה

5 כפות סוכר

1 ביצה מעורבבת עם ¼ כוס מים

הוראות הכנה:

מערבבים את כל המצרכים יחד.

מעבירים את התערובת לתבנית אנגליש קייק משומנת או מרופדת בנייר אפייה.

אופים בחום של 180 מעלות, כ-40 דקות.

מצננים היטב ופורסים לפרוסות דקות דקות דקות.


בתאבון, וספרו לנו איך יצא!

שבת שלום – דנית ואופיר

שתפו :

Subscribe
Notify of
0 תגובות
Inline Feedbacks
צפייה בכל התגובות
0
נשמע לשמוע את דעתך!x
דילוג לתוכן