יש סוגים שונים של סלסה, וזאת הכי פופולארית. כדאי מאוד להשתמש במעבד מזון או ממחה כלשהו. הכמות המתקבלת: קערית מרק מלאה.
לשים במעבד המזון (ראו תמונה):
- חצי בצל סגול חתוך לרבעים (אפשר גם לבן)
- 2 שיני שום
- ¼ צרור כוסברה מהחממה ההידרופונית (לשונאי הכוסברה – אפשר פטרוזיליה, אבל תתבגרו כבר!)
- ¼ פלפל חריף בלי גרעינים (אפשר גם בלי, אבל לא חבל?)
לטחון את הכל יחד בפולסים. לא לעשות מזה רסק אלא תערובת!
להוסיף 4-5 עגבניות בינוניות חתוכות לרבעים. רצוי להוציא את התוך והגרעינים של העגבניות (ראו תמונות) ולטחון בפולסים.
להוסיף: מלח (כ-½ כפית), קצת פלפל, מיץ מחצי לימון, כפית סוכר. לטעום ולתקן טעמים.
אוכלים עם נאצ’וס (יש במיניכל) בתור מתאבן לארוחה.
שימושים נוספים לסלסה – בהמשך!
ויוה מקסיקו!
בהצלחה, וספרו לנו איך יצא!