תוצרת בית | דנית ואופיר

יש סוגים שונים של סלסה, וזאת הכי פופולארית. כדאי מאוד להשתמש במעבד מזון או ממחה כלשהו. הכמות המתקבלת: קערית מרק מלאה.

לשים במעבד המזון (ראו תמונה):

  • חצי בצל סגול חתוך לרבעים (אפשר גם לבן)
  • 2 שיני שום
  • ¼ צרור כוסברה מהחממה ההידרופונית (לשונאי הכוסברה – אפשר פטרוזיליה, אבל תתבגרו כבר!)
  • ¼ פלפל חריף בלי גרעינים (אפשר גם בלי, אבל לא חבל?)

לטחון את הכל יחד בפולסים. לא לעשות מזה רסק אלא תערובת!

להוסיף 4-5 עגבניות בינוניות חתוכות לרבעים. רצוי להוציא את התוך והגרעינים של העגבניות (ראו תמונות) ולטחון בפולסים.

להוסיף: מלח (כ-½ כפית), קצת פלפל, מיץ מחצי לימון, כפית סוכר. לטעום ולתקן טעמים.

אוכלים עם נאצ’וס (יש במיניכל) בתור מתאבן לארוחה.

שימושים נוספים לסלסה – בהמשך!


ויוה מקסיקו!

בהצלחה, וספרו לנו איך יצא!

שתפו :

Subscribe
Notify of
0 תגובות
Inline Feedbacks
צפייה בכל התגובות
0
נשמע לשמוע את דעתך!x
דילוג לתוכן