וויקיפדיה | לליב גל


תחליף גבינה


חג הביכורים אומנם כבר עבר, אבל אם תשאלו אותי כל זמן הוא מתאים כשזה קשור באוכל, ובערכים על אוכל! הידעת? הערך תחליף גבינה קיים ב-20 שפות! ועכשיו גם בעברית.

כמה דברים שהפתיעו אותי בעת כתיבת הערך:

  • אחוזי השומן בגבינות טבעוניות עשוי להיות נמוך יותר בהשוואה לגבינות העשויות מחלב!
  • הן נטולות כולסטרול ולעיתים קרובות הן מקור מעולה לחלבון!
  • במקרים רבים מוסיפים להן סידן, ככה שלא פספסתם כלום.

רוצים לדעת עוד על תחליף גבינה? קראו בערך בקישור מטה

שתפו :

Subscribe
Notify of
0 תגובות
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
צפייה בכל התגובות
0
נשמע לשמוע את דעתך!x
דילוג לתוכן