תוצרת בית | דנית ואופיר


מאכלים מגוונים לבית הספר


  • אצבעות מוצרלה (יש במיניכל)
  • מאפינס מלוח (מתכון בהמשך)
  • לביבות ירק
  • מקלות/קוביות גאודה
  • פיתה עם שמן זית וזעתר
  • דגיגונים/שטוחים
  • אקטימל
  • אוכמניות
  • קרקרים עם מטבל גבינה או אבוקדו
  • סמוצ’י
  • מנגו חתוך
  • קלח תירס
  • חביתה מגולגלת לרול
  • טורטייה מרוחה בגבינות ועליהן מקלות של ירקות – מגולגלת וחתוכה
  • “חביטורטי”- חביתה עם טורטייה (מתכון בהמשך)

מאפינס קוטג׳ וזיתים


מצרכים:

  • 4 ביצים
  • קופסת קוטג׳ – 250 גרם
  • ⅓ כוס חלב
  •  כוס שמן
  • ½ כוס זיתים קצוצים
  • ½ כוס גבינה צהובה
  • 1 כוס קמח תופח
  • ½ כפית מלח
  • מעט פלפל שחור – לא חובה

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את כל המצרכים, פרט לקמח
  2. מוסיפים את הקמח לערבוב נוסף
  3. מעבירים למנג׳טים מסיליקון או תבנית שקעים (כ 13-15 מנג׳טים)
  4. אופים כחצי שעה או עד הזהבה בתנור שחומם ל 180 מעלות

טיפ: ניתן להקפיא ולהפשיר במיקרו.


חביטורטי


מצרכים:

  • 2 כפיות שמן
  • 2 ביצים
  • 1 טורטייה
  • 2 פרוסות גבינה צהובה או גבינה מגוררת
  • זיתים (תוספת על הטורטיה)
  • ממרח – מטבוחה/קטשופ/פסטו…

אופן ההכנה:

  1. מחממים שמן במחבת
  2. שוברים לקערה את שתי הביצים, מוסיפים מלח ופלפל, וטורפים
  3. שופכים את הביצים למחבת ומחכים 30 שניות ורק אז מניחים את הטורטייה מעל
  4. ממתינים 2 דקות והופכים
  5. מורחים על החביתה את הממרח, מניחים את הגבינה הצהובה ומוסיפים זיתים ומה שאוהבים
  6. מקפלים לחצי (צורת סהר) ומטגנים עוד דקה מכל צד
  7. חותכים לשלושה חלקים ומכניסים לקופסת האוכל

בהצלחה, וספרו לנו איך יצא!

בתאבון, דנית ואופיר

שתפו :

Subscribe
Notify of
0 תגובות
Inline Feedbacks
צפייה בכל התגובות
0
נשמע לשמוע את דעתך!x
דילוג לתוכן