עלון קיבוץ גן שמואל

גיליון מס’ 9 | 29.07.2022
בשער: יצירתה החדשה של סמדר אשד,
על
קיר המדרגות האחוריות של חדר האוכל
צילם: ניר רותם

חברנו היקר חיים שרון איננו


25.07.2022 - 24.03.1937


יושבים שבעה בבית אורי -

ביום שישי:   10:00-15:00

וביום ראשון: 16:00-19:00

0
להספדים באתר ההנצחה >

יש להתחבר כדי להגיב

יונתן בן משה טרנגו | לזכרו

סרט דוקומנטרי קצר (כתוביות בעברית) על יונתן והפרוקסימיטי - צניחה עם חליפת כנפיים - שצולם וראה אור השנה במסגרת תחרות סרטוני ספורט אקסטרים בספרד, שם גר ב18 השנים האחרונות.

הסרט מובא לפניכם לבקשת המשפחה, ומתעד את חוויותיו של יונתן בהרי האלפים (איטליה, צרפת) שם בעיקר צנח.

הוא עוקב אחר ההכנות המנטליות והפיזיות שדורש הספורט הייחודי בו עסק, ומציג את תחושותיו ואת הסכנות להן נחשף ועמן התמודד.

0

יש להתחבר כדי להגיב

משולחן המזכירים | איריס ועילם

ביום שני לפנות ערב התקיים מפגש נוסף של מועדון יום ב' בבית-אורי.

המפגש התקיים עם חברות וחברי קיבוץ צעירים העובדים בתעשיית הבריאות משו-משו / Vgarden.

זכינו לכיבוד עשיר, דוגמאות מהמוצרים הנמצאים בייצור וכאלה שרק בפיתוח, תחליפי בשר וגבינות בטעמים נפלאים.

 התרגשנו לשמוע איך ניתן להפוך חלום למציאות: יוזמה מקומית בשיתוף פעולה עם משפחה חרדית, שלאחר התחלה צנועה ליד בית-שמש הגיעה ההתרחבות בגן-שמואל, וכיום עומדים לפני הקמת מפעל נוסף של החברה באוסטרליה.

החברים הרבים שהשתתפו במפגש ישבו מרותקים! ללא ספק, חוויה גן-שמואלית מרחיבת לב.


זוהי רק דוגמה אחת למסורת הקיימת בקיבוץ עשרות שנים, של מפגשי יום ב'.

עשרות חברות וחברים לאורך השנים, כולם בהתנדבות, פועלים לאפשר מפגש חברתי ותרבותי, המעשיר בידע וברוח.

המפגשים מסוגים שונים: הופעות של אמנים, מקהלות, הרצאות של חברי ובני קיבוץ, ואנשים מעניינים נוספים.

חברים שיש להם רעיונות למפגשים ולהרצאות מוזמנים לפנות לעידית ייטב המרכזת את הפעילות.

אני מזמינה בחום חברים מכל הגילאים, המתעניינים בנושאים המתפרסמים מראש, להגיע והשתתף במפגשים.

שבת שלום, איריס.

0

יש להתחבר כדי להגיב

משולחנו של מרכז המשק

בישיבה שהתקיימה ב-17.07, ועדת משק דנה במס' נושאים: עדכונים על ענפי משק שונים, הלוואה לעמותת נחשונים - עמותה לנוער בסיכון של תנועת הבוגרים של השוה"צ, סיכום עובדי חוץ לשנת 2021, סקירה בנושאי מקרקעין של הקיבוץ, וסקירה על המסילה המזרחית ותוכניות תשתית לאומיות באזורנו.

0
לתקציר הישיבה >

יש להתחבר כדי להגיב

הנהלת המגזר הצרכני | רכז שירותים

בישיבת הנהלת המגזר הצרכני שהתקיימה ביום ד', 24.07, עלו מס' נושאים: דיווח על השריפה במרתף המטבח, סיכום חמשת החודשים הראשונים לשנת 2022, סקירת מבנים בקיום בדגש על שטח הנעורים, וסקירה על השימוש במתקני ספורט ופנאי.

0
לסיכום הישיבה >

יש להתחבר כדי להגיב

רשות הבנייה | עדכון לציבור

רשות הבניה עם עדכון לציבור על סטטוס הפרויקטים השונים המקודמים בימים אלו על ידה:

  • שכונת המנז'
  • מבנה הצעירים
  • שכונת ארמוני

לפרטים נוספים, לחצו על הקישור מטה.

איתי הראל וניר בנדק,

רכזי רשות הבנייה

0
לעדכון המפורט >

יש להתחבר כדי להגיב

ההנהלה הציבורית של ענף המזון

חברים וחברות שלום,

לאחרונה פונים אליי ואל חברי ההנהלה הציבורית של ענף המזון בנושא עליית המחירים והתייקרות המזון בחדר האוכל.

טענותיכם נכונות וצודקות אך לצערנו יכולתנו להשפיע על המחירים מוגבלת.

מתפקידנו להתריע לבעלי התפקידים ולנסות לשמור על המחירים הוגנים, בייחוד במאכלי יסוד כגון שניצל, כרע עוף וכדומה.

אנו מודעים לקושי ועושים ככל שביכולתנו לשפר את המצב.

פניות נוספות בנושא זה יש להפנות לריכוז שירותים ולמזכירות.

בתודה, לייזר.

0

יש להתחבר כדי להגיב

קול קורא | ועדת מינויים


מנהל/ת משאבי אנוש


להגשת מועמדות או המלצה על מועמד.ת ניתן לפנות עד ה-07.08 במייל לסנדרה, או ליצור קשר עם אחד מחברי וועדת מינויים: אילן בן שימול, סנדרה קציר, עופר בנדיקט, ג'ני בנדק, שי אורן, יותם זומרפלד, עמיר ליזון ומורן יהלום.

0
למסמך המפורט >

יש להתחבר כדי להגיב

מהנעשה בחינוך | חובב שלח

< דפדפו ימינה ושמאלה בגלריה >

התמונות באדיבות החינוך


הגיל הרך


הצוותים לשנה הבאה פחות או יותר סגורים ובשונה משאר המדינה אנחנו מאוד אופטימיים. יש לנו צוותים מקצועיים, יציבים יחסית ועם המשכיות משמעותית. גם בנושא שבוע מעברים אנחנו כמעט סגורים מול הבניין לגבי עבודות התחזוקה שיש לבצע בגנים במהלך השבוע הזה, ותוכניות ההכנה וגיבוש הצוותים לאורך השבוע מוכנות.

לצערנו, אולי בחסות החופש הגדול, יש לאחרונה יותר מדי כניסות לחצרות של הגנים וגם מקרים של "מיני ונדליזם". אנחנו מבקשים ומזכירים: אין להיכנס לחצרות בתי הילדים ובטח לא להשאיר את החצרות בבלגן או יותר מכך.


המפגשים


החופש במפגשים היה מלא בפעילות עד עכשיו, והתוכניות להמשך דומות. אנחנו רואים את ההצלחות והחופש מתנהל היטב.

השבוע מפגש רימון היה עסוק ב"מרוץ לקיבוץ" שבו הילדים לומדים דרך משחקים על הקיבוץ. בנוסף, אנחנו מסכמים במפגשים שבוע מוצלח עם הפקת ארוחת ההתרמה, אירוח של ילדי ונערי מרכז הפנאי קלור במפגש ברוש, פעילות עם בית נחמה ועוד.

גם במפגשים כמעט סיימנו את הרכבת הצוותים לשנה הבאה, וכמו בגיל הרך אנחנו במצב טוב, מוכנים לשנה החדשה עם צוותים מקצועיים ועם המשכיות משמעותית מאוד.


הנעורים


ביטול קייטנת איל"ן, שלא היה תלוי בנו באופן מוחלט, קצת שיבש לנו את תחילת החופש עם "חור" של שבוע בלי פעילות מוכנה, אך למרות זאת הנעורים עסוקים ומתוכננת להמשך החופש פעילות רבה.

לפני שבוע בילו הנערים והנערות יומיים בכנרת, ובין כל הכיף, התקיים גם דיון של הצוות עם המוסדניקים על "המוסד לאן?" - מהו תפקיד החניכים? ומה תפקיד המדריכים? מה ניתן לעשות טוב יותר?

עדיין לא עיבדנו את התוצרים של הדיון אבל אנחנו בסה"כ מסכמים פעילות פורייה.

עקב יציאתו של שחק פרנק מהצוות, עדיין חסר לנו מדריך/ה לשנה הבאה ואנחנו עסוקים בנושא לא מעט.

בהזדמנות זאת אנחנו רוצים לאחל לשחק, שיוצא לחופש צעירים, הצלחה בעתיד ולהודות על שנתיים של עשייה בלתי פוסקת.


שבת שלום והמשך קיץ מהנה ובטוח

צוות החינוך

0

יש להתחבר כדי להגיב

ארוחת ההתרמה | חברת הילדים

< דפדפו ימינה ושמאלה בגלריה >

התמונות והסיכום באדיבות נועה בר


ארוחת ההתרמה המסורתית של חברת הילדים (שלא התקיימה בשנתיים הקודמות עקב הקורונה) - חזרה ובגדול!

ביום חמישי שעבר, בשעות הבוקר, נאספו כל ילדי חברת הילדים בחד"א והכינו יחד את האוכל: חתכו ירקות, סידרו קלחי תירס, הכינו זית בבית ועוד...

בערב הגיעו כולם וההתרגשות הייתה בשיאה! הילדים תפעלו היטב את ההגשה, את הקופות ואפילו את מכונת הכלים.

הגיעו הרבה חברים וחברות, היה שמח וכיף, הילדים שיתפו פעולה, עבדו קשה וקיבלו ערך מוסף של תרומה ונתינה לזולת.

הכסף שנאסף בזכותכם (כ-11,400 ש"ח!) ייתרם לעמותת צימאון הפועלת לצמצום פערים חברתיים ולחיזוק אוכלוסיות מוחלשות, בדגש על ילדים ונוער בסיכון ומבקשי מקלט מהפריפריה הגאוגרפית והחברתית. צימאון הוקמה בידי האמן שלמה ארצי ובת זוגו מיכל חלד.


תודה רבה שהגעתם ותרמתם!

נשמח לראותכם גם בשנה הבאה,

ילדי חברת הילדים והצוות

0
לאתר של עמותת צימאון >

יש להתחבר כדי להגיב

שעת סיפור | ספריית הילדים

< דפדפו ימינה ושמאלה בגלריה >

התמונות באדיבות עינת בן-זאב


ביום רביעי אירחנו בספריית הילדים את נועה מזרחי ונהנינו משעת סיפור נהדרת.

תודה גדולה!


ביום שני הקרוב, בשעה 16:30

נארח את ליאורה אורן.

מוזמנים להצטרף אלינו!


אנחנו מחפשים מתנדבים ומתנדבות נוספים לפתיחת הספרייה בשעות אחר הצהריים ו/או לקיום הפעלות מעת לעת.

ניתן ליצור קשר עם עינת בן-זאב

0

יש להתחבר כדי להגיב

ילדים ממליצים על ספרים | עינת בן-זאב

אלה טבת, כיתה ג' עולה ל-ד'


אבא עושה בושות


דמות אהובה: אפרים


הכי אוהבת שהעוגה שנראית כמו צמיג, בסוף הופכת להיות ממש יפה וטעימה


ספריית הילדים פתוחה לעיון והפעלות

בכל יום רביעי מהשעה 16:00.

להתראות בספרייה!

0

יש להתחבר כדי להגיב

יריד חזרה לבית הספר | עדיף להחליף

אנחנו מזמינות אתכם - מי שיש לו ציוד לימודי או חומרי יצירה בבית, ומעוניין לעשות קצת סדר, לשחרר ולרענן...

הורים, תלמידים ותלמידות: מוזמנים לבוא וליצור ביחד לקראת שנת הלימודים הקרובה, ולהתחדש בציוד חדש-משומש, לחסוך בהוצאות ולשמור על כדור הארץ.


יום חמישי - 04.08

בשעה 16:30 בחדר האוכל

מחליפים, משדרגים, יוצרים ונהנים


שביט בהגלי וליאן מילגרם

0

יש להתחבר כדי להגיב

בריכת השחייה | הזמנה לבילוי

ביום שבת הקרוב - 30/07

בשעות 11:30-14:30


מוזמנים ומוזמנות להנות ממגוון מתקנים מתנפחים בבריכת השחייה!


בברכת קיץ נפלא ובטוח,

אסתי וצוות הבריכה

0
לדף הפייסבוק של הבריכה >

יש להתחבר כדי להגיב

פינות נוי | ניר רותם וצוות גינות נוי

שלום חברות וחברים,

השבוע אני רוצה להזמין אותכם ללכת להסתכל על אמנות חדשה ומקסימה בגן.

סמדר אשד המוכשרת תלתה ממש השבוע יצירה חדשה, על הקיר שנמצא למרגלות המדרגות האחוריות של חדר האוכל.

אני אישית מאוד אוהב את היצירות של סמדר, ורוצה לנצל את ההזדמנות להודות לה על כך שהיא מקשטת את הקיבוץ שלנו ביצירותיה המיוחדות, היפות והמקוריות.

גשו לראות ולהנות!

שבת שלום

0

יש להתחבר כדי להגיב

החממה ההידרופונית | ספיישל!

השבוע נארח בפינתנו את נעמי יצהר, שתספר לנו עוד על הבזיליקום ותשתף אותנו במתכון שלה לרוטב פסטו משובח


הבזיליקום


מקור שמו מיוונית, בזילאוס: מלך, ובעברית כמו בערבית: ריחן.

הצמח מכיל חומרים אנטי בקטריאליים, משמש לטיפול בריח פה, להגנה מעששת, לכאבי ראש וגזים, והוא מקור עשיר לנוגדי חמצון.


רוטב פסטו גן-שמואלי


טוב למריחה על לחם, כרוטב לפסטה, להוסיף לצלחת מרק, לטוסט עם גבנ"צ...

מצרכים:

  • צרור ריחן מהחממה ההידרופונית
  • 2 שיני שום
  • ½ כוס אגוזי פקאן קלופים
  • ½ כוס שמן זית
  • ¼ כפית מלח
  • קמצוץ פלפל שחור טחון
  • חצי לימון

הוראות הכנה:

  1. מפרידים את העלים מהגבעולים ומשתמשים רק בעלים
  2. קולפים את שיני השום
  3. טוחנים הכול יחד בבלנדר או מעבד מזון בפולסים קצרים, או פשוט בעלי ומכתש - לאט ובנחישות
  4. כשהכול מעורבב היטב, לתבל במלח ופלפל, ולסחוט מעט מהלימון כל פעם עד לחמיצות הרצויה
  5. אם לא גומרים מייד בכפית - לשמור במקרר בצנצנת סגורה

טיפים:

אפשר להוסיף לפסטו ½ כוס גבינת מחלבה קשה (גאודה או בולגרית), ומומלץ בחום לשדרג אותו עם כף גרידת לימון - שעושה פלאים!

ניתן להחליף את הבזיליקום או את חלקו, לאוהבי הפטרוזיליה / כוסברה / תערובת ירוקים.

תודה לנעמי ובתאבון!

0
לקבוצת הוואטסאפ של החממה >

יש להתחבר כדי להגיב

גן בראשית | עינבר קדם אסייג

< דפדפו ימינה ושמאלה בגלריה >


חלק ב’ – הקמת הגן ופעילות חינוכית

(לחלק א’ – איך נולד הרעיון? לחצו כאן)


שלב התיכנון הסתיים והגיע שלב הביצוע. יצאנו לדרך!

גיא, הגוזם הראשי שלנו, הכין את השטח וגזם ענפים מסוכנים בכדי שנוכל להתחיל לעבוד, ולשם כך רתמנו את חברת הילדים לפעילות ראשונה.

ילדי המפגש הבוגר והנעורים חולקו לצוותים ועבדו עם המדריכים: בניקיון האדמה והגזם מפסולת פלסטיק, בבניית בית העץ, בבניית הפרגולה מעל בריכת הדגים, בסידור הסוכה הטבעית, בבניית תיבות קינון ובהכנת מוביילים מחומרים טבעיים.

האירוע תועד באדיבותה של נורית קישיק וגיל אורן הנהדרים. מאיר בראון האדיר הגיע לספר על ההיסטוריה של המקום, וריכוז שירותים ורכזות התרבות נרתמו לסייע עם ציוד וקרטיבים לילדים בתום העבודה הקשה.

עוד

הקורונה שליוותה אותנו לאורך השנתיים האחרונות לא הקלה על ביצוע והפקת הפרויקט. בכל פעם שהתקדמנו - היא דאגה לעכב אותנו שוב ולעצור את העשייה. ובסוף כל סגר, בהיותנו הורים לילדים קטנים – היה לא פשוט להתגייס מחדש, למצוא פנאי ואנרגיות ולהתחיל מהנקודה בה הפסקנו.

אך לאט לאט, עם המון נחישות וכוח רצון - הצוות האלוף שלנו הצליח להגשים את החזון.

על שרידי בריכת הפעוטות הישנה נבנתה בריכת נוי יפיפיה עם צמחי נוי ופילטר ביולוגי - בעזרתם האדיבה של ליאור גולדשטיין, מיכל סער ושחר גיל שלום, והיא כמובן גם בטיחותית לילדים.

נשתלו בגן צמחים פונדקאים וצמחי צוף מושכי פרפרים מזנים שונים, עם המון מחשבה ותכנון מקדים, בניצוחה של טל הפרפראית הראשית שלנו.

לגן נוספו גם מתקני עץ טבעי מרהיבים ומיוחדים מבולי עץ גדולים שגולפו ונבנו על ידי עמר בן-זאב היצירתי.

גיא, עמית ושחר המוכשרים בנו בידי זהב בית עץ מגניב ביותר, וחידשו את ספסלי העץ הנחבאים בתוך הסוכה הטבעית ומהווים מקום התכנסות, למידה וקיום מפגשים.

את הגן מקשטים בתי הקינון שהכינו הילדים, פעמוני רוח מצינורות מתכת ישנים, נדנדת פעוטות ישנה שהושמשה מחדש ועוד הפתעות קטנות שנוספו ויתווספו עם הזמן. הוצבו בו גם שני ספסלי עץ מיותמים מעשה ידי המסגרייה, באדיבות ריכוז שירותים.

וכך, הגן כשמו, מסמל את ימי בראשית – יש מאין.

המתקנים בו לא עשויים מפלסטיק או מתכת, ולא נרכשים חדשים מהחנות. הצביון שלו נשמר טבעי ונאמן ככל שניתן. על המילה מיחדוש - שמעתם?

הגן משמש לעיתים קרובות את ילדי הגיל הרך בטיולים: לעצירות שתייה, למשחק ולחקר, והגנים הבוגרים מקיימים בו מפגשי למידה. חיות חמודות קופצות לבקר מלבד הפרפרים והציפורים, למשל ארנב קופצני ושובב שהחליט לנשנש את הצמחים.

אני, למרות שפחות מצליחה לקחת חלק פעיל בשנה האחרונה בעשייה, נהנית וגאה מאוד בחבריי, שתורמים כל אחד בדרכו וכפי יכולתו, למטרה כל כך חשובה!

תודה לכם! טל, חווה, גיא, עמית ועמר - על הנאמנות, הדבקות במטרה, ההתגייסות והעבודה הקשה שעשיתם ועושים עבור הקהילה שלנו. ולכל המתנדבים האורחים שנתנו כתף בפרויקט, שהגשים את מטרתו והפך לפרויקט חינוכי וקהילתי מוצלח.

שרק נמשיך ליצור - ולשמור על הסביבה תוך כדי...

עינבר.

0

יש להתחבר כדי להגיב

לומדת לעוף | היכל התרבות מנשה יום ב', 01.08, 20:30

סיפורה של סם בלום (נעמי ווטס הנפלאה), אם לשלושה, שנפצעה בתאונת דרכים והפכה למשותקת. בעלה, ילדיה ואמה מנסים לעזור לה להשתקם, אך מי שעוזר לה ולמשפחתה יותר מכל הוא דווקא גוזל פצוע העונה לכינוי "פינגווין". נוכחותו של "פינגווין" מאחדת את משפחת בלום שמטפלת בו במסירות, ומסייעת לו ולהם להחלים ולהביט בתקווה אל העתיד.


לצפייה בטריילר, רכישת כרטיסים ופרטים נוספים - לחצו כאן


חברי וחברות הקיבוץ מוזמנים לרכוש כרטיסים (30 ש"ח) גם דרך שלומית אלוני כחצי שעה לפני ההקרנה, בכניסה לפואיה

0
ללוח המופעים המלא >

יש להתחבר כדי להגיב

עונת המנויים לתיאטרון | 2022-23

שלום לכולם,

אני רוצה לעניין אתכם בעונת המנויים שלנו – באולם גן שמואל.


כל ההצגות הן בימי ג' בשעה 20:30


08.11.22 - בוסתן ספרדי

                 (הבימה)

20.12.22 - ברוכים הבאים לגהנום

                 (בית לסין)

24.01.23 - בואו נפתח את זה

                 (הקאמרי)

14.02.23 - מניין נשים

                 (תיאטרון ב"ש והבימה)

21.03.23 - ב ר ל י ן

                 (התיאטרון העברי)

02.05.23 - כימים אחדים

                 (הקאמרי)


לפרטים נוספים, מוזמנים לפנות אליי.

רק בבריאות ובשמחות,

שלומית אלוני - 054-4326556

0

יש להתחבר כדי להגיב

אומרים שהיה פה שמח | מן הארכיון


מגרש הכדורסל של חברת הילדים


והפעם - אתגר הזיהוי!

מי נגד מי? ובאילו שנים?

מהם שמות הקבוצות?


כתבו לנו בתגובות כאן, בפייסבוק, או במייל

0

יש להתחבר כדי להגיב

תוצרת בית | דנית ואופיר


התגעגעתם?


חזרנו! עם כוחות מחודשים אחרי שבוע חופש, הכל בסדר אצלנו, תודה על ההתעניינות, פשוט היינו צריכות קצת חופש, ככה זה מורות (אחת לשעבר..), כל הזמן צריכות חופש..

רק מתקרבת איזה חופשה, אפילו חופשונת, והמורות מתחילות לפנטז על המקומות שיברחו אליהם, רחוק משיעורים, מערכי שיעור, מבחנים, שיחות, ישיבות, השתלמויות, מנהלות, מורות, מורים, ילדים והורים.

פרגנו למורות ולמורים של הילדים שלכם, הם עושים את העבודה הכי קשה שיש! מאחת שיודעת, וזוכרת, ומאחת שעדיין שם..

גם הפעם אנחנו בענייני תפוחי אדמה, מה לעשות, התאהבנו! והפעם תפוחי אדמה ממולאים בעצמם – יש גם אנשים כאלה..

מנה מקסימה וקלה שכל אחד יכול. נסו, תהנו וספרו איך יצא!

עוד

תפוחי אדמה ממולאים בעצמם


כמות לכ-6 אנשים:

  • כ-6 תפוחי אדמה לבנים גדולים
  • כ-50 גר' גבינה צהובה מגוררת + עוד קצת לקישוט
  • כ-25 גר' חמאה (אפשר יותר..)
  • כ-1/3 כוס חלב

הוראות הכנה:

רוחצים את תפוחי האדמה (לא מקלפים!)

בישול במיקרו - שמים את תפוחי האדמה על צלחת מתאימה למיקרו ומבשלים כ-35 דקות עד שהתפוחים רכים מאוד – כמו לפירה.

אפיה בתנור - שמים בכלי חסין אש בשכבה אחת. אופים בחום של 180 מעלות כ-40 דקות. צריך לשים לב שהתפוחים לא נשרפים.

כשהתפוחים עדיין חמים חותכים כל תפוח לרוחב לחצי ומוציאים עם כפית את הפנים שלו לתוך קערה. לשים לב שמשאירים שוליים לתפוחים, כדי שה"סירה" תהיה יציבה. שמים את הסירות בתבנית שמתאימה לתנור.

מועכים היטב את הפנים של התפוחים לפירה חלק, מוסיפים את החמאה והחלב (שמים את החלב בהדרגה, כדי שהפירה לא יהיה דליל מדי). מערבבים ומוסיפים את הגבינה הצהובה. מוסיפים מלח ופלפל, אפשר להוסיף גם אבקת שום, אגוז מוסקט, פטרוזיליה ותבלינים נוספים לפי הטעם. ממלאים את הסירות עם הפירה המתובל.

מפזרים מעל קצת גבינה צהובה. אפשר לפזר גם פפריקה, פטרוזיליה, עירית נהדרת של החממה או כל תבלין אחר שרוצים.

אופים שוב את התפוחים, הפעם בתנור מחומם לחום של 200 מעלות עד שהשכבה העליונה בצבע חום והגבינה מבעבעת.


בתאבון!

אופיר ודנית

0

יש להתחבר כדי להגיב

מה נשמע?! | מתן קופרשטיין


אביתר בנאי באלבום הופעה

חורף 2021 במועדון התדר


בחורף 2021, בתחילתו של סיבוב הופעות חדש, החליט אביתר בנאי על הופעה בהפתעה.

כבר באלבומו הקודם, בנאי החל בשיתוף פעולה חדש עם המתופף והמפיק תמיר מוסקט (בלקן ביט בוקס) והעבודה באולפן מוצגת לראווה בהופעה משותפת.

הופעה בהפתעה?

מהרגע להרגע החליטו השניים לעלות להופיע במועדון התדר התל אביבי.

הם חששו שאף אחד לא יבוא בהתראה כזו קצרה, אבל כמובן שטעו: ההופעה הייתה סולד אאוט.

היו בה קטעים ישנים וחדשים, וגם על הבמה וגם בקהל כולם/ן הרגישו שמשהו אחר ומיוחד קורה.

כמה מיוחד?

עד כדי אלבום לייב של ההופעה.


האזנה נעימה ושבת שלום,

מתן

0

יש להתחבר כדי להגיב

הבגדים האבודים | הדור הבא

צילום: גיל אורן

< דפדפו ימינה ושמאלה בגלריה >


סול, תם ודור עם לוקים מושלמים
מבגדי הילדים האהובים שנשכחו מאחור

והפעם: STREETBALL FASHION


צהוב עולה


הורים יקרים,

ארון האבודים בקומונה ילדים מחכה לכם!

מזהה את החולצה?
החצאית נראית מוכרת?

בואו לקומונה בשעות הפעילות:

ימים א', ג', ה':  06:00-17:00
ימים ב', ד':       06:00-16:00
יום ו':               06:00-13:00

0
לשעות פתיחת ענפי השירות >

יש להתחבר כדי להגיב

נקודה למחשבה | גלעד קאלך

חידת תרתי משמע


גל גבוה גוף בחופש הגדול.
שיר המעלות בשביעי ובשמיני,
או משירי ארצי.

(6,4,3)


שלחו את התשובה למייל שלנו:
AlonGS@ganshmuel.co.il

בין הפותרים.ות נכונה יוגרל שי צנוע
שיחכה לזוכה בתא הדואר


פתרון החידה הקודמת: זהבה ושלושת המנדטים

0

יש להתחבר כדי להגיב

זה הכל להפעם

תודה לכל מי שנתנו יד להוצאת העלון


ככל והדבר אפשרי, העלון מנוסח
באופן המתאים לכל המינים.
במקרים בהם הנוסח איננו כזה,
אנא קבלו זאת בהבנה.


תגובות, שאלות, רעיונות ושאר ירקות
יתקבלו בברכה כאן או במייל:
AlonGS@ganshmuel.co.il

להתראות בעלון הבא,
ורד גולן

0
לכל העלונים >

יש להתחבר כדי להגיב

דילוג לתוכן