תוצרת בית | דנית ואופיר


לביבות בטטה בסגנון תאילנדי


מצרכים:

  • 2 כוסות(400 גר’) בטטות קלופות ומגוררות גס (בפומפייה או במעבד מזון)
  • 4 בצלים ירוקים חתוכים קטן
  • 2 שיני שום קצוצות
  • ¼ כוס כוסברה קצוצה
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • ¼ כוס (25 גר’) פירורי לחם מסוג פנקו
  • 3 כפות ( 45 גר’) קורנפלור
  • 1 כף קמח
  • ½ כפית מלח
  • ½ כפית ג’ינג’ר מגורר או טחון
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • 2 ביצים
  • שמן לטיגון


הוראות הכנה:

ערבבו בקערה את כל המצרכים.

חממו שמן בגובה של כ-½ ס”מ במחבת.

קחו כ-¼ כוס מהבלילה והכניסו לשמן. טגנו לא יותר מ-4 לביבות בכל פעם, בכדי לא להוריד את טמפרטורת השמן.

טגנו את הלביבות עד שהן שחומות משני הצדדים.

העבירו את הלביבות המוכנות לתבנית עם נייר סופג ושמרו בתנור מחומם עד שתגמרו לטגן את כל הלביבות.

אפשר להגיש עם מטבלים שונים, למשל המטבלים שהצענו במתכון של הקרקרים, וגם ציזיקי יעבוד פה מצוין!


בתאבון ושבת שלום,

דנית ואופיר

שתפו :

Subscribe
Notify of
0 תגובות
Inline Feedbacks
צפייה בכל התגובות
0
נשמע לשמוע את דעתך!x
דילוג לתוכן